Web Analytics Made Easy - Statcounter

۵۳ تشکل دانشجویی مشهد در پی اتفاقات اخیر در کشور، بیانیه‌ای صادر کردند و خواستار اخراج سفیر انگلیس از کشور شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، ۵۳ تشکل دانشجویی مشهد در پی اتفاقات اخیر در کشور، بیانیه‌ای صادر کردند که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

حضرت علی در نامه 53 خطاب به مالک و همه مدیران نظام اسلامی:
وَ إِنْ ظَنَّتِ الرَّعِیَّةُ بِکَ حَیْفاً فَأَصْحِرْ لَهُمْ بِعُذْرِکَ وَ اعْدِلْ عَنْکَ ظُنُونَهُمْ بِإِصْحَارِکَ فَإِنَّ فِی ذَلِکَ رِیَاضَةً مِنْکَ لِنَفْسِکَ وَ رِفْقاً بِرَعِیَّتِکَ وَ إِعْذَاراً تَبْلُغُ بِهِ حَاجَتَکَ مِنْ تَقْوِیمِهِمْ عَلَى الْحَقِّ
«و هر گاه رعیّت بر تو بد گمان گردد، عذر خویش را آشکارا با آنان در میان بگذار، و با این کار از بدگمانى نجاتشان ده، که این کار ریاضتى براى خودسازى تو، و مهربانى کردن نسبت به رعیّت است، و این پوزش خواهى تو آنان را به حق وامى‌دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

در میان اخبار تلخ پیرامون هواپیمای اوکراین، شجاعت و ایثار فرمانده‌ هوافضای سپاه که با اقتدا به فرمایش امیرالمومنین(علیه‌السلام)، در این شرایط حساس با حضور در رسانه‌ی ملی و در برابر ملت شریف و داغدار ایران، متواضعانه و صادقانه خطای صورت گرفته را اذعان می‌کند و مسؤولیت آن را می‌پذیرد، بسیار ستودنی‌ است و سبب تسکین قلب داغدار بازماندگان و اعتماد اذهان عمومی خواهد بود.

اما در شرایطی از کشور که سپاه پاسداران طبق وظیفه‌ی خود و به درخواست و مطالبه‌ی یک ملت در شرایط انتقام سخت از قاتلان سردار سلیمانی و همرزمانشان بود و اقدام غرورآفرینی علیه آمریکای جنایتکار در خصوص موشکباران پایگاه «عین الاسد» انجام داد و در حالی که آمریکا تهدید به اقدام نظامی علیه ایران و موشکباران ۵۲ نقطه‌ی اساسی کشور کرده بود و کشور در موقعیتی بسیار حساس قرارداشت، افسر پدافند، به خطا هواپیما را تهدید می‌پندارد و آن را مورد اصابت قرار می‌دهد که میزان قصور این افسر پدافند در کنار قصور اجازه پرواز در این شرایط باید با عدالت و به موازات هم بررسی شود.

البته باید این نکته را هم در نظر داشت که انگشتی که به خطا بر ماشه رفته است ،سال‌ها و بارها ضامن عزت، امنیت و صلابت ملت و کشور بوده است بنابراین مبادا گفتار و رفتار ما دست آنانی که در رویارویی با دشمن کمین گرفته در خط مقدم نبرد قرار دارند را بلرزاند. 

در این میان اما حضور سفیر انگلیس در تجمع مقابل دانشگاه امیر کبیر خشم ما را دو چندان کرد و نقش دشمنان و به خصوص انگلیس خبیث را در ایجاد نا آرامی و ناامنی این ملت و به آشوب کشیدن کشور ، به وضوح نمایان ساخت.

ما دانشجویان بیدار با احساس همدردی صمیمانه با بازماندگان و داغداران حادثه‌ی اخیر، ضمن مطالبه پیگیری و اعلام خاطیان امر و تبیین آن جهت تنویر افکار عمومی، اجازه‌ی سواستفاده و تضعیف عناصر دفاعی و سیستم پدافندی کشور و به آشوب کشیدن ایران را به دشمنان و عناصر ضدانقلاب، نمی‌دهیم و ضمن مطالبه‌ی هوشیاری عناصر نظامی و پدافندی کشور در برابر تهدیدها و نفوذ و ضربه زدن احتمالی دشمن، با تمام توان و قوی‌تر از همیشه، اخراج سفیر انگلیس خبیث،که نمک بر زخم داغدار ما زد را از دولت و دستگاه دیپلماسی کشورمان خواستاریم.

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های خراسان رضوی 
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های غیر انتفاعی مشهد
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه‌های علمی و کاربردی مشهد
قرارگاه مطالبه‌گری دانشجویی شهید احمدی روشن مشهد مقدس
قرارگاه دانشجویی شهید زین‌الدین مشهد مقدس
بسیج دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد
جامعه اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
جامعه اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور مشهد
انجمن اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد
جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه سجاد مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه فنی شهید منتظری مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه ثامن مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه جهاد دانشگاهی مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی سینا مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی خبرنگاران مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی تصمیم یار توس مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی بازرگانی توس
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی فرهنگ و هنر مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی خدمات علمی و صنعتی مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی دادگستری مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی خانه کارگر مشهد
بسیج دانشجویی مرکز علمی کاربردی هلال احمر مشهد 
بسیج دانشجویی دانشگاه خیام مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه بین المللی امام رضا علیه السلام مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قرآنی مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه شهید مطهری مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه الزهرا مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی تابران مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی حکمت رضوی مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی حکیم طوس
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی فردوس
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی بهارمشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی خاوران
کانون مهدویت دانشگاه پیام نور مشهد
جامعه اسلامی دانشگاه پیام نور مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی خراسان مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی آرمان رضوی مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی اسرار مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی اقبال لاهوری مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی کاویان مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی عطار مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی خردگرایان مطهر مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی شاندیز مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی بینالود مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی توس مشهد
بسیج دانشجویی مرکز آموزش عالی سلمان مشهد
بسیج دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی شهرداری مشهد
جمعیت دانشجویی امام حسن(علیه السلام) مشهد

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: بیانیه دانشجویان اخراج سفیر انگلیس دانشگاه امیر کبیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۹۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم

ابراهیم صالحی عمران، رئیس انجمن آموزش عالی ایران در گفتگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، با بیان اینکه هر زمان صحبت از ارتباط صنعت و دانشگاه می‌شود، فقط نیاز‌های صنعت و پژوهشی و طرح‌های پژوهشی گفته می‌طرح خواهد شد؛ اظهار کرد: ارتباط ۲ سویه بین دانشگاه و صنعت ملاک است و این ارتباط نباید صرفا در بعد پژوهشی دیده شود، بلکه لازم است تا تمام کارکرد‌های دانشگاه و نسل‌های دانشگاهی در قالب تصویر جامع‌تر نمایان شوند. 

وی افزود: طبیعی است که دانشگاه را سازمانی که در خلاء عمل کند و جدای از جامعه و نیاز‌های صنعتی باشد، نمی‌بینیم. یعنی، صرف اینکه در درون خود به سر ببرد و نگاهی به تحولات گذشته، حال و آینده نداشته باشد تصور غلطی است؛ چرا که دانشگاه همیشه در خدمت جامعه و نیاز‌های جامعه است. 

صالحی عمران تصریح کرد: یکی از کارکرد‌های دانشگاه‌ها تربیت نیروی انسانی متخصص و مورد نیاز بخش‌های مختلف جامعه از جمله صنعت است، آمایش آموزش عالی باید مبتنی بر پاسخگوی نیاز‌های جامعه و منطقه‌ای باشد و تقسیم کار ملی در راستای رسیدن به توسعه متوازن را ببیند، این امر مستلزم اصطلاحات بسیار زیاد در مدل گسترش و توسعه رشته‌ها و سرفصل‌های آموزشی است. 

سرمایه گذاری کشور‌های پیشرفته روی رشته‌های فنی و علوم پایه

رئیس انجمن آموزش عالی ایران ادامه داد: بخش عمده‌ای از دانشجویان کشور در تعدادی از رشته‌ها تحصیل می‌کنند که آن‌ها پاسخگوی تمام نیازها، حرفه‌ها و مشاغل آموزش عالی نیست، در سال‌های اخیر کشور‌های پیشرفته و کشور‌هایی که تجربه ارتباط صنعت و دانشگاه را داشته اند، سرمایه گذاری خاصی در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه داشته اند. 

وی گفت: کشور ما باید نظام توزیع متوازن استعداد‌ها را در راستای آموزش عالی ببیند تا استعداد‌های ایران را در بین رشته‌های مورد نیاز خاص پخش کند و روی آن سرمایه گذاری جدی انجام دهد و اسیر نیاز‌های کاذب تقاضای اجتماعی نشود. 

صالحی عمران اضافه کرد: آموزش عالی نمی‌تواند خنثی باشد و مدل گسترش خاصی برای طراحی و راه اندازی رشته‌ها در دانشگاه‌ها نداشته باشد؛ بنابراین آمایش آموزش عالی با توجه به تقسیم کار ملی می‌تواند بخش عظیم ارتباط با جامعه و صنعت حل کند، پس تربیت نیروی انسانی مرتبط با نیاز‌های صنعت امری مهم است. 

لزوم اصلاح مدل برنامه ریزی درسی آموزش عالی

وی تاکید کرد: اصلاح مدل برنامه ریزی درسی آموزش عالی برنامه مهم دیگر است که باید تحقق شود، نیاز صنعت یعنی نیاز به شایستگی ها. دانشگاه‌ها فقط کارمندان دولتی و کادر اداری دولتی تربیت نمی‌کنند و این موضوع در گذشته تاریخ آموزش عالی ایرن بوده است، یعنی دوره تامین کادر دولت از سوی دانشگاه‌ها گذشته است. دانشگاه‌های آموزش عالی باید نیروی انسانی تمام بنگاه‌های بزرگ، متوسط و کوچک را تربیت کند. 

رئیس انجمن آموزش عالی با بیان اینکه شایستگی یعنی دانش، مهارت و نگرش مبتنی بر نیاز‌های صنعت و حرفه‌ای و شغلی؛ تاکید کرد: دوران مدل برنامه ریزی درسی مبتنی بر شایستگی با مدل برنامه ریزی درسی که تعداد محدودی از استادان در اتاق در بسته دور هم جمع می‌شوند و سرفصل تعیین می‌کنند، گذشته است. هم اکنون باید ببینیم که چقدر توانسته ایم از کارفرمایان کمک بگیریم؟ یکی از ویژگی‌های ارتباط با صنعت این است که کارفرمایان، صاحبان صنایع و بنگاه‌های صنعتی و اقتصادی کوچک، متوسط و بزرگ در کنار برنامه ریزان درسی آموزش عالی بنشینند و سرفصل‌ها و نیاز‌های شایستگی‌ها و صلاحیت‌های مورد نیاز را تشخیص دهند و یک برنامه درسی و بخشی مربوط به مهارتی تدوین کنند. 

صالحی عمران اضافه کرد: چه برنامه‌ای برای توانمندسازی اعضای هیئت علمی داریم؟ آیا وزارت علوم برنامه منسجم و دقیقی برای ایجاد شایستگی‌ها در توانمندسازی اساتید دارد؟ استادان چقدر صنعت را می‌شناسند؟ چقدر در صنعت حضور دارند؟ صنایع و معادن بسیاری از کشور‌ها با وزارتین ارتباطات تنگاتنگی دارند، شاید صنعت، معدن، بازرگانی، صاحبان صنایع و خدماتی بسیاری از کشور‌ها در کنار سیستم‌های نظام‌های آموزشی حضور دارند تا بتوانند منطقی و با توجه به نیاز برنامه ریزی کنند، برنامه توانمندسازی استادان مهم است. 

هیئت امنای دانشگاه‌ها نباید اسیر وظایف اداری باشند 

وی ادامه داد: باید نگرش جدی در سیاستگذاری کلان آموزش عالی وزارت خانه‌ها و برنامه ریزی‌های استراتژیک دانشگاه‌ها و دستورالعمل‌های هیئت امنا صورت بگیرد، نباید هیئت امنای دانشگاه‌ها اسیر وظایف اداری و مالی دانشگاه‌ها باشند بلکه لازم است ارتباط وسیع صنعت و دانشگاه را از نزدیک ببینند و برای آن برنامه‌های استراتژیک تدوین کنند. 

رئیس انجمن آموزش عالی تاکید کرد: باید یک سری اصلاحات در نظام اقتصادی و تولید دیده شود، یعنی ارتباط ۲ جانبه بین صنعت و نظام‌های آموزشی زمانی برقرار می‌شود که تحول در تولید صورت می‌گیرد. رشد اقتصادی کشور و افزایش تولید ناخالص ملی کشور مهم است و باید شرایط رشد اقتصادی و توجه به تولید ناخالص ملی از حالت رکود خارج شود. زمانی آموزش عالی و جذب نیروی انسانی می‌تواند سریع‌تر و بهتر صورت بگیرد که بخش‌های صنعت و تولید فعال و پویا باشند و به وضع موجود بسنده نکنند و تحولات را در نظر بگیرند. 

صالحی عمران افزود: ورود به ویژگی‌ها و منطق تولید متغیر و مبتنی بر نیاز‌های متغیر خیلی مهم است، سیستم تولید کشور بیشتر بر تولید انبوه مبتنی است. وقتی نظام تولید مبتنی بر نظام متغییر باشد در مقابل نظام‌های آموزشی هم وادار به تغییر و تحول خواهند شد. 

رئیس انجمن آموزش عالی ایران ادامه داد: بخش صنعت نیابد خود را بی نیاز از آموزش عالی و فضای علمی حاکم بر نظام آموزشی بداند، در اینصورت نظام سنتی در دراز مدت محکوم به شکست می‌شود؛ بنابراین تحول دو جانبه و ارتباطات سنگین بین صنعت و نظام‌های آموزشی به خصوص آموزش عالی باید وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • رشد ۳۵ درصدی جذب دانشجو در دانشگاه علمی- کاربردی مازندران