Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، همزمان با میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن، دختران دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در اولین زیارت خود مهمان شهر مشهد شدند.

کاروان های دانشجویی دختران زیارت اولی علمی کاربردی های کشور در اولین اردوی فرهنگی خود همزمان با میلاد حضرت فاطمه(س) وارد مشهد شدند. در این جلسه که با حضور دکتر مرتضی تشکری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی و مدیران واحد استانی در حسینیه  قمی ها برگزار شد شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی ضمن تبریک روز زن و خوشامد گویی به دانشجویان گفت: زیارت، سرمایه ای معنوی است خصوصاً برای دانشجویانی که اولین بار برای زیارت به مشهد تشرف حضور پیدا می کنند و دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی به عنوان میزبان این برنامه ی فرهنگی نیز که مهمترین محور آن زیارت است تلاش دارد تا دانشجویان با خاطری خوش و ماندگار به شهر خود برگردند.

وی بیان کرد: یکی  دیگر از مهمترین نمادهای حضور در این اردوهای دسته جمعی برای دانشجویان تمرین کارگروهی و تیمی است چرا که در اینگونه برنامه هاست که یاد میگیریم چگونه در برنامه های گروهی حضور فعال داشته باشیم و خواسته های شخصی را در قبال خواسته ها و برنامه های گروه مدیریت نماییم.

دکتر مرتضی تشکری ادامه داد: برای اجرای مناسب و در زمان تعیین شده برنامه های این سفر که توسط همکاران این دانشگاه برای دانشجویان تدارک دیده شده است، مستلزم همکاری گروهی دانشجویان است تا همگی بهترین بهره برداری را از این سفر داشته باشند.

وی در خصوص برنامه های فرهنگی، دانشجویی این سفر معنوی اظهار کرد: در مدت این سفر فرهنگی، برای دانشجویان علاوه بر زیارت حضرت رضا(ع) و صرف غذای مهمانسرای حضرت، بازدید از موزه آستان قدس  که از زیباترین موزه هاست و کتابخانه حضرت رضا(ع) که یکی از قدیمی ترین کتابخانه های ایران است در نظر گرفته شده است. زیارت امام زادگان ناصر و یاسر، مراکز خرید، مراسم ادعیه حرم مطهر و زیارت وداع تدارک دیده شده است تا سفری خوش و زیارتی خاطره انگیز را داشته باشند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی خاطر نشان کرد: در  برگزاری این اردوی فرهنگی که اولین دوره آن نیز است، در هفته گذشته میزبان بیش از  120 دانشجوی پسر این دانشگاه بودیم  و اکنون پذیرای بیش از 110دانشجوی دختر این دانشگاه نیز هستیم و امیدواریم در آینده میزبان سایر دانشجویان علمی کاربردی کشور در مشهد باشیم.

 همچنین در ادامه این برنامه حجت الاسلام و المسلیمن رمضانی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در منطقه یک دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تبریک ولادت حضرت فاطمه(س) با تاکید بر استفاده حداکثری دانشجویان از این سفر معنوی در خصوص آداب زیارت سخن گفت و توصیه هایی را جهت بهره برداری مناسب تر از این سفر برای دانشجویان برشمرد.

همچنین در این مراسم از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه(س) و روز زن، هدیه ای به دختران حاضر در این اردو اهدا شد.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان خراسان رضوی ایران حضرت فاطمه مشهد موزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۹۱۶۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر یکشنبه در نشستی که با حضور جمعی از مدیران و اساتید دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: بسیاری از افراد شاخص، چهره‌های علمی و مکتب دارهایی که توانستند بنیان‌گذار خیلی از مسائل علمی در حوزه‌های مختلف باشند، تربیت‌یافته دانشگاه فردوسی مشهد مقدس بودند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه در حال حاضر ذخایر علمی خوبی چه در عرصه اساتید و چه در عرصه دانش‌آموختگان در دانشگاه فردوسی وجود دارد، افزود: خوشبختانه جایگاه این دانشگاه از نظر ذخایر علمی در بین دانشگاه‌های مادر کشور بسیار خوب است اما مسأله‌ای که امروز دانشگاه فردوسی با آن مواجه است، مربوط به معرفی و اثرگذاری شایسته و متناسب با این ذخایر ارزشمندِ خود در کشور و جامعه است.

ضرورت معرفی دستاوردها و ذخایر علمی به جامعه

وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی برای پیدا کردن مشتری و مخاطب مورد نظر خود باید ابتدا خود را به جامعه معرفی کرده و سپس توانمندی‌هایش را به اثبات برساند، این توقع که مردم و یا نهادهای دیگر باید به سراغ جامعه علمی این دانشگاه بیایند، کاملاً اشتباه است.

علم الهدی با تأکید بر اینکه دانشگاه فردوسی باید در موقعیت‌های مختلف آثار وجودی و اثرگذاری را از خود به ثبت برساند، گفت: اینکه شما عزیزان فرض کنید چون در برخی از رشته‌ها ذخایر علمی و فناوری‌های بسیاری دارید، پس باید فلان دستگاه به دنبال شما بیایند تا از این امکانات و فرآورده‌های علمی استفاده کنند، فکر درستی نیست.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه اساتید دانشکده‌ها باید نمونه‌ای از فعالیت‌های خود را در رشته‌های مختلف به جامعه هدف نشان دهند تا مخاطب و مشتری خود را پیدا کنند، اضافه کرد: در حقیقت این ما هستیم که باید به دنبال جامعه و مردم برویم و با هر مقداری که می‌توانیم ذخایر علمی خود را در جامعه معرفی کنیم و در حوزه‌های مختلف صنعت، فناوری، علوم انسانی، اقتصادی و سیاسی اثرگذار باشیم؛ در غیر این صورت ذخایر علمی دانشگاه مانند گنجی است که کسی از بیرون از آن خبر ندارد و شخصیت علمی دانشگاه را ثابت نمی‌کند.

ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است

وی با بیان اینکه در خصوص پیوند دانشگاه و صنعت و یا دانشگاه و جامعه سخنان بسیاری گفته شده است، ابراز کرد: ریشه اصلی این پیوند در خود دانشگاه و نه در صنعت و جامعه نهفته است، دانشگاه فردوسی مشهد مقدس باید در عملیاتی کردن دستاوردهای خود، جایگاه علمی این نهاد را در سطح جامعه تثبیت کند تا در ادامه دیگران برای پاسخ به نیازهای خود به آن مراجعه کنند.

علم الهدی با اشاره به چالش‌های پیش روی دانشگاه امام صادق (علیه سلام) در سال‌های نخست تأکید کرد: یکی از نمونه‌های موفق پیوند دانشگاه و جامعه، تربیت نیروهای متخصص در دانشگاه امام صادق (علیه‌السلام) و به کارگیری آنان در مدیریت کلان اقتصادی و مدیریتی کشور بود. ما به خوبی از این طریق توانستیم نیروهای متخصص خود را به جامعه هدف معرفی کنیم و امروز شاهد فعالیت دانش‌آموختگان خود در عرصه‌های مدیریتی و اقتصادی جامعه هستیم.

«پردیس زندگی» اولویت نخست فعالیت‌های عمرانی دانشگاه فردوسی باشد

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در ادامه با تقدیر از ساخت پردیس زندگی در دانشگاه فردوسی مشهد مقدس تصریح کرد: یکی از مسائل و مشکلات اصلی ازدواج‌های دانشجویی نداشتن مسکن است که با ساخت این پردیس قدم بزرگی در رفع آن برداشته خواهد شد.

وی با بیان اینکه نمی‌توان مساله به تأخیر افتادن ازدواج جوانان را با نصیحت و پند برطرف کرد، گفت: دختر و پسر جوان دانشجو برای شروع یک زندگی سالم و آرام نیاز به تأمین زیرساخت‌هایی از جمله مسکن دارند که باید در اولویت برنامه‌های فرهنگی هر نهاد و دستگاهی قرار بگیرد، امیدواریم این حرکت ارزشمند در کوتاه‌ترین زمان به بهره‌برداری برسد؛ البته پیشنهاد بنده این هست که با کمک اساتید معماری حداقل فضای ممکن را در ساخت این خوابگاه در نظر بگیرید تا امکان استفاده بیشتر دانشجویان متأهل فراهم شود.

کد خبر 6097321

دیگر خبرها

  • تهران و قم میزبان همایش دین‌، فرهنگ و رسانه‌های نوین شدند
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • توزیع منابع با نگاه عدالت محور کلیدواژه حل مشکل حاشیه نشینی است
  • ریشه پیوند دانشگاه با جامعه در عملیاتی کردن دستاوردهای علمی است
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • مجوز اجرای ۲۴دوره کوتاه مدت اشتغال‌محور صادر شد
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • مشهد الرضا سوگوار و عزادار سالروز شهادت صادق آل عبا (ع)
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت